2011. augusztus 15., hétfő

Figyelem minden vállalkozónak!














Miért fontos neked a markeing?


Mindenki szeretné a lehető legjobb képet kialakítani magáról, barátai, ügyfelei, beosztottjai, vagy a külvilág előtt. Ezt segíti a PR (Public Relations), magyarul közönségkapcsolat, melynek sikeres alkalmazásával, a személy, a vállalat, a termék csak nyerhet.

A PR (közönségkapcsolat) jelentését sokan nem ismerik, gyakran félreértik, és alábecsülik szerepét. Sokan nem látnak benne egyebet, mint egy hirdetési formát, míg mások úgy vélik, hogy a sikeres PR tulajdonképpen nem több az újságírókkal való kapcsolattartásnál, sajtóközlemény kiadásánál. Mindez nem igaz.

Szociális média marketing

Közösségi médián tudod magad megismertetni a vásárlókkal. Kapcsolatot tarthatsz velük, újdonságokat és híreket oszthatsz meg.


E-mail marketing

Hírlevelek promóciós kampányok és tranzakciós emailek küldhetők el. Számos hírlevél küldő rendszer van. Ami sok szolgáltatást ad. Hirlevél küldő rendszerekkel tudod az érdeklődőket feliratkoztatni. Regisztrációs ürlapok vannak, marketing szövegekkel tudod feliratkoztatni az érdeklődőket.


Mobil marketing

Legfontosabb része a hirdetések. Ezek megjelenhetnek az appokban, facebookon, játékokban, QR kódokban, Google keresésben. De még működik az SMS marketing is.


Keressen és én sikeressé teszem az üzletét!
Czudor Viktor menedzser

https://www.czviktor.hu/

Likeold és oszd meg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése